Isolatiechape en vloerisolatie

Chappewerken Maene - Bekegem - Isolatiechape U kunt ook vertrouwen op Chappewerken Maene voor het leggen van uw vloerisolatie in Bekegem of omstreken. Dit dynamisch bedrijf is immers gespecialiseerd in isolatiewerken. Ook hier gaat Chappewerken Maene zorgvuldig en professioneel te werk. Het bedrijf biedt verschillende oplossingen en technieken aan.

Betopor vloerisolatie

Betopor vloerisolatie is een EPS-vloermortel die onder de chape gegoten wordt. Het bestaat uit isomobolletjes die verstevigd worden met cement. Een extra toeslagmiddel en water zorgen ervoor dat de bolletjes en het cement beter aan elkaar kleven.

PUR vloerisolatie

Door zijn hoge isolatiewaarde wordt de PUR-vloerisolatie vooral gebruikt op de benedenverdieping van een woning. Daardoor worden Betopor en PUR-isolatie vaak gecombineerd binnen eenzelfde gebouw.

Betopor Silver

Betopor Silver bestaat uit zilvergrijze grafiet EPS-korrels. Die zijn licht maar zeer sterk en hebben een draagkracht van wel 12 ton per vierkante meter. Het is een ideale oplossing voor vloerverwarming.

Akoestische isolatie

Akoestische isolatie bestaat uit akoestische matten die onder de chape en boven de vloerisolatie worden gelegd. Het is een techniek die bijzonder geluidsdempend werkt en is daardoor verplicht in appartementsgebouwen.

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak voor uw vloerisolatie in Bekegem of Ichtegem. Chappewerken Maene is de referentie in chapewerken en isolatiewerken. De offerte en opmeting zijn steeds vrijblijvend. Het bedrijf komt tot bij u in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.